Kör hoj till mc-mässan du också!

Nu har jag talat med McRF, beställare av mc-mässan, och vi har fått en helt egen parkeringsplats för motorcyklar vid östra entrén (på andra sidan ”huset” mot huvudentrén, det vill säga vid stora uteparkeringsplatsen). Den kommer att vara uppmärkt med avspärrningsband som det står Bike på, om du inte hittar så kika efter min Ducati Monster och parkera bredvid den.
 
Att köra hoj till mässan är smart av flera anledningar. Till att börja med är parkeringen gratis samt att man får det stora nöjet att köra motorcykel i januari. Alla som kör hoj till mc-mässan får dessutom en Bike-mössa att värma sig med och den som kört den längsta sträckan per dag för att komma till mässan får dessutom en fribiljett till en dags bankörning på Bike Week i Karlskoga sista veckan i juli.
 
När du parkerat hojen så tar du en bild av den med telefonen eller en kamera (om du har) och lägger upp bilden på vår facebook-sida Bike Sverige. Har du inget konto eller om det är något annat som strular så hjälper vi dig. Därefter söker du upp oss i Bike-montern, A28:40, för en värmande kopp kaffe samt en ny mössa. Glömt inte att meddela oss ditt telefonnummer samt körsträcka så vi kan ringa dig efter mässan och berätta om du vunnit dagens friplåt till Bike Week.

Givetvis är alla som inte kört hoj till mässan också hjärtligt välkomna till oss för att prata om en av livets största väsentligheter – motorcyklar!