Köp provkörning av Yamaha MT-09

MT-09 är Yamahas första motorcykel med tillverkarens nya trecylindriga motor. Med 115 hästkrafter och en låg vikt på 188 kilo körklar utmanar den i mellanklassen på allvar, framför allt då det svenska priset är 79900 kronor. 

– Jag kan inte komma ihåg senaste gången en japansk motorcykel fick mig att le så mycket, skratta så högt och njuta av en körupplevelse, sa Bikes Jon Urry efter provkörningen som du hittar i Bike nummer tio.

Nu kan du köpa provkörningen direkt i vår app för mobiler och surfplattor. Allt du behöver göra är att ladda ner och öppna appen Bike Sverige, skapa ett konto och ladda ner provkörningen för sju kronor. Appen finns för Android, iPhone och iPad – om du läser detta på något av de tre kan du klicka här för att ladda ner appen.

Allt material i appen, däribland tidningarna, är gratis för dig som är prenumerant och registrerar ditt prenumerationsnummer i kontouppgifterna. Har du inte en smartphone eller en surfplatta kan du också köpa provkörningen som PDF genom att klicka här

Andra intressanta nyheter för dig

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: