Husqvarnadagar hos AVA MC

AVA har i princip hela modellprogrammet i butik och det kommer gå att provköra Terra 650 ABS samt en extrautrustad Nuda 900 R ABS.

Mikael från importören av Husqvarna i Sverige finns på plats från fredag eftermiddag och hela lördagen.

AVA håller flera kommande arrangemang i sommar:


20 april – Däckbytarlördag
Fantastiska erbjudanden på däck och däckbyten. DUNLOP finns på plats och svarar på alla dina frågor. Under dagen kommer vi AVAMC/DUNLOP presentera en riktigt bra tävling med fina priser som alla motorcyklister kan ställa upp i!


26-27 april – Kawasakidagar
Kom in och och upplev Kawasakis modellsortiment. Kawasaki Sverige finns på plats och lär dig allt om Kawasakis modellsortiment. Provkör hojar, kolla in marknadens kraftfullaste Jetski med hela 300 hk, prata märkesförsäkring m.m.


3 maj – BMW Motorrad Day
Försäljningschefen Niklas Lindell från BMW Motorrad Sverige är på plats och presenterar nya R1200GS m.m. Kolla in modellsortimentet för 2013 och provkör din drömhoj!

4 maj – Motorcykelns dag öppet kl. 11-16
Motorcyklisternas dag firas som vanligt ordentligt denna dag med massor av prokörning, erbjudanden m.m.

11 maj – Oljebytarlördag
Börja säsongen med fräsch olja från MOTUL! Verkstaden är bemannad och hjälper dig med olja/filterbyte till riktigt bra priser!

18 maj – KGK, Suzuki, Quadro, Zero
Ta chansen att uppleva och provköra KGK's spännande sortiment denna lördag. Suzuki MC, Quadro pendlarscooter (trehjuling som får köras på B-körkort) och den eldrivna framtidshojen ZERO

25 maj – Ducatilördag
Välkommen till motorcyklarnas finrum! Tobias från Ducatiimportören är på plats och vi erbjuder provkörning och mycket annat!

17 juni – RIDE TO WORK (AW)
Är dagen då alla motorcyklister i hela Europa tar hojen till jobbet. Vi hoppas att ni kommer förbi här på vägen hem på en After Work. Vi bjuder på alkoholfria drinkar och tilltugg.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: