Han vann Harleys drömjobb

I februari tillkännagav Harley-Davidson att de hade en öppning på företaget. Mer specifikt ett drömjobb med bra pröjs och attraktivt kontorslandskap. Arbetsuppgiften är att köra genom Europa på jakt efter kontinentens bästa vägar under två månader (alla omkostnader betalda), med en lön på 25 000 euro och motorcykeln som ska användas – en Street Glide Special.

Genom kampanjen ”Discover More” har en vinnare nu utsetts och det är fransmannen Luis Castilla som fick drömjobbet, av över 10 000 ansökningar. Under maj börjar hans resa.

– Jag är så exalterad över den här möjligheten från Harley-Davidson, vilket utan tvekan kommer bli min fränaste upplevelse någonsin, sa Castilla efter att han utsetts. Som en motorcyklist och passionerad resenär är Discover More 2015 allt jag letat efter. 

Harley har lanserat hemsidan GreatestRides.eu där man inte bara kommer kunna följa Luis, men också dela med sig av sina egna favoritvägar. Tanken är att människor över hela världen ska bilda ett nätverk av fantastiska turer.