Guy Martins svar på Top Gear-rykten

De flesta känner vid det här laget till att Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May inte kommer leda Top Gear längre. För dig som inte känner till detta följer en kort summering; Clarkson slog en producent för att denne inte kunde få fram mat efter en lång filmdag (vad som ska ha bidragit till detta är en tuff period där han bland annat fått veta att han kan ha cancer, vilket det senare visade sig att han inte hade), Clarkson anmälde sig själv till BBC som valde att inte förnya hans kontrakt och eftersom May och Hammond inte vill göra programmet utan honom valde de att inte förnya. 

Sedan dess har många rykten följt om vilka programledare som kommer ta efter. Redan i slutet av mars kunde vi skriva om rykten som pekade på Guy Martin, allas TT-favorit som börjar få in vana som programledare. Dessa rykten tog nyligen fart igen då en tidning pekade ut tre personer som den slutgiltiga nya trion, där bland annat Guy Martin var med. 

Nu har dock Martin svarat på ryktena via sin Facebook-sida, och det han skriver är kort och enkelt:

It’s funny what you can find out in the papers sometimes…”

Baserat på det skulle vi tro att vi inte kommer se Guy Martin i Top Gear. Vilket kommentarsfältet verkar gilla, många säger att han borde gå sin egen väg och göra egna program – inte bli den som misslyckades med att ta efter den smått legendariska Top Gear-trion.

%d bloggare gillar detta: