Gängtappshållare för skruvdragare

Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar ett nytt verktyg för den professionella användaren. Med IDG-Tools hållare för gängtappar kan man nu enkelt gänga med hjälp av ett spärrskaft eller en skruvdragare. Gängtappshållaren har ¼” anslutning och kan tillsammans med en ¼” adapter användas med skruvdragare. Hållaren har låg profil för åtkomst vid trånga utrymmen och är försedd med chuck för fasthållning av gängtappar med fyrkantsfäste. Den finns för närvarande i två storlekar, en för tappar motsvarande M3-M8 och en för tappar motsvarande M5-M12.

 

Verktyget ger nu i kombination med skruvdragare och ¼” adapterfäste helt nya möjligheter till snabb gängning när inte möjlighet till stationär maskingängning finns.

 

Pris och åtkomst
Rekommenderat cirkapris för hållarna är 210:- styck för M3-M8 eller 235:- styck för M5-M12. Kontakta Industriverktyg IDG-Tools AB för mer information.

 

Om Industriverktyg IDG-Tools AB
Industriverktyg IDG-Tools AB är Skandinaviens största verktygsföretag med rullande utställningsbilar. IDG-Tools har idag över 100 utställningsbilar i hela Sverige, Norge, Finland, Polen och Danmark.

I varje utställningsbil finns ca:1.100 olika verktyg och maskiner av totalt ca: 4.500 olika produkter. IDG-Tools representanten visar verktygen och maskinerna på plats hos kunden. Tack vare detta kan kunden se exakt vad han köper och även testa produkterna i sin egen verksamhet innan beslut om köp tas.

Genom Industriverktyg IDG-Tools stora försäljningsorganisation kan företaget hålla mycket konkurrenskraftiga priser. All import sker direkt från tillverkare utan några mellanhänder.

 

Mer information och bilder
För mer information ber vi Er kontakta Tommy Ljuhs på Industriverktyg IDG-Tools AB. Tel: 08-590 352 40