Finska Duell köper Garage24

Finska OY Duell Bike Center (inte att blanda ihop med svenska Duells) köper genom sitt dotterbolag DBC-Sweden upp Jofrabs (Garage24) verksamhet inom Cross, Street, Snöskoter och ATV från och med den 1 april. DBC-Sweden tar också över Garage24 som varunamn för sin verksamhet. 

– Grossisterna i vår bransch behöver konsolidera och jag är mycket glad att vi fick en nordisk lösning på motorsportsdelen, med riktiga synergier. Finska Duell är ett mycket starkt företag som har ett väldigt gott rykte och det blir bra för våra återförsäljare, leverantörer och personal. Många återförsäljare kommer också att känna igen sig när vi heter Jofrab igen, säger Frederik Rudbäck, VD för Jofrab AB. 

Duell blir nu den största aktören i Norden och kommer 2015 ha en årsomsättning på 300 miljoner kronor. Garage24/DBC-Sweden kommer vara distributör i Sverige för varumärken som Schuberth, Alpinestars, Givi, HJC, Castrol, Maxima, Pirelli, Metzeler, Brembo, Yuasa, Regina, JT, HiFlo, Prox, UFO, ToBe, Snow People, Fox Shocks med flera.

Andra intressanta nyheter för dig

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: