ExploreBike: Julevent

Under veckan hölls det ett julevent på Lillemans MC i Lund. Utöver undertecknad som utställare var även Revit, Shoei, Muc-Off och MCCM på plats.

Förevisade en del av de saker som jag har med mig på mina resor i form av kartor, köksutrustning, vattenrening och sjukvårdsutrustning.

Tre olika däckval för äventyrskörning från Michelin – Michelin Anakee Adventure (80/20) med två gummiblandningar (mitten och sidorna) som gör att däcket får lång hållbarhet, Michelin Anakee Wild (50/50) som är ett allrounddäck med kapacitet att klara allt från asfalt till stigar och Michelin Tracker som är ett rent offroadäck som är klassat för vägbruk.

Tomten höll ställningarna utanför butiken…

Frans Löfqvist (höger) ställde ut sin Yamaha WR250F som han kom 3:a på under enduro-SM. Till vänster Peder från Shoei som visade deras nyheter inför 2022.

Revit hade med sig en del nyheter inför säsongen och de satsar hårt på bland annat adventure och offroad.

ExploreBike:

Linus (ExploreBike) är motorcykeläventyrare och bloggare på Bike.se. Global Ride är ett projekt där han med sin Yamaha Ténéré 700 har som mål att köra motorcykel på alla jordens kontinenter.

www.explorebike.se

ExploreBike Motorcycle Adventure School:

Digitalkursen är framtagen av ExploreBike i samarbete med bland annat Yamaha, Michelin och Klim. Kursen ger dig all kunskap du behöver för att planera, förbereda och genomföra en äventyrlig motorcykelresa.

www.motorcycleadventureschool.se

Följ ExploreBike:

Facebook: explorebike.se

Instragram: explorebike.se

Youtube: explorebike.se

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: