ExploreBike: Förberedelser inför Gripendygnet

Förberedelserna inför Gripendygnet i Strängnäs fortsätter och jag har idag varit hos RWS Motor i Stockholm för att gå igenom hojen och få en del råd och tips.

Under fredagen körs en prolog och därefter kommer starten att gå klockan 12.00 på lördag och målgången är 12.00 på söndag.

Robin (tv) och Jimmy (mitten) från RWS Motor kommer vara på plats under Gripendygnet och stötta med teknisk support. Om det är någon mer än jag som är i behov av hjälp så är det bara att komma förbi vår depå.

Jimmy förbereder hjälmlampan inför nattkörningen. Lampan kopplas till motorcykeln och jag medför även ett batteripack som reserv om något skulle hända under nattkörningen.

Under hela Gripendygnet kommer RWS Motor att lägga ut inlägg från tävlingen på sina sociala medier:

Instagram: RWS Motor Haninge

Facebook: RWS Motor

ExploreBike och projektet GLOBAL RIDE:

Global Ride är ett projekt där jag har som mål att köra motorcykel på alla jordens kontinenter. På grund av coronaviruset är det just nu inte möjligt att resa och jag har därför beslutat mig för att med min Yamaha Ténéré 700 köra en svensk enduroklassiker (Stångebroslaget, Ränneslättsloppet och Gotland Grand National) och 24-timmarstävlingen Gripendygnet.

Läs mer om mig och mitt projekt på www.explorebike.se.

Facebook: explorebike.se

Instragram: explorebike.se

Youtube: explorebike.se

%d bloggare gillar detta: