ER-6 uppdateras till tolv

Kawasaki har presenterat stora delar av sitt nya modellprogram 2012. Bland annat får vi se nya ER-serien som är helt förnyad både till utseende och prestanda! Båda modellerna N och F inom ER-6-familjen uppdateras.

Detta är den senaste utvecklingen av modeller som introducerade konceptet ”Snygg design. Lättkörd. Ännu roligare.” Förbättrad motorprestanda gör nya ER-6 ännu roligare. Ett aggressivt street-fighter-utseende gör den snyggare. Och med ett smidigare nytt chassi och en ny bekväm sadel är den ännu mer lättkörd. Oavsett om en ny förare vill bekanta sig med glädjen av att åka motorcykel för första gången, eller om en erfaren förare söker ett roligt, stressfritt sätt att ta sig fram, har det paket som ER-6 erbjuder aldrig varit mer lockande.

Egenskaper:

– Bättre acceleration, roligare i stadstrafik
– Effektkurva med sin bästa prestanda i låg- och mellanregistret och med få toppar och dalar
– Underlättar i stadskörning
– Bättre vridmoment i det lägre varvtalsområdet, underlättar start från stillastående
– Ny perimeterram av högvärdigt stål ger en bekväm hantering
– Förskjuten, enkel bakre stötdämparupphängning
– Ny design på svingarmen
– Vassare, aggresivare kåpor och smidigare och kompaktare chassi
– Ny sadel erbjuder en markant förbättrad komfort och större rörelsefrihet
– Lättare att nå ner till marken med fötterna tack vare ny form på sadeln, ny utformning av kåpan och att det är tätare mellan fotpinnarna.
– Lättavlästa instrument. Panelen innehåller nya funktioner: återstående körsträcka, bränsleförbrukning (momentan/medel), Economical Riding Indikator (indikator för ekonomsik körning).
– Lätt och kompakt ABS-enhet enligt den senaste tekniken.

%d bloggare gillar detta: