Elena Myers körde GSV-R

"Wow! Det finns verkligen ingenting annat att säga; det var en sån otrolig upplevelse!" sa Myers.

Myers genomförde fem varv med 800-kubikaren och nådde 306 km/h på målrakan. Álvaro Bautista och hans team var självklart på plats, hjälpte till och observerade från depån.

Suzukis team boss, Paul Denning tyckte det var väldigt coolt. "Det var underbart att se Elena köra en MotoGP-motorcykel och väldigt coolt att vi i Suzukis MotoGP team kunde hjälpa henne uppfylla en av hennes drömmar. Baserat på hennes prestation i AMA och att hon är 17 år visar att hon en stor talang hon kommer att fortsätta utveckla allt eftersom hon får mer erfarenhet. Hon hanterade allt väldigt intelligent och moget, men det var oavsett väldigt imponerande att se att hon inte var rädd för varken farten eller kraften!"

Elena fortsätter: "Jag kan inte tacka Suzuki MotoGP tillräckligt – dom har varit otroliga! Det här gör mig så hungrig att komma vidare och försöka någon gång på en riktig (MotoGP) racehelg. Jag antar att det här var en riktig racehelg, men jag menar på riktigt nästa gång."

"Jag kan inte lovorda hojen tillräckligt heller, den gör allting 20 gånger bättre än vad jag kunde drömma – det här har varit otroligt och jag tror att jag långsamt börjar inse vad som hänt de senaste dagarna. GSV-R:en var helt otrolig!"

Missa inte helgens MotoGP från Indianapolis!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: