Ducati: Stor förändring i GP kommer

Ducati börjar närma sig toppen av MotoGP med två pallplatser nyligen. I en intervju med motogp.com säger Ducati-chefen Paolo Ciabatti att mer är att vänta.

– Vi har uppenbarligen fortfarande problem med understyrning och för att lösa det måste vi arbeta hårdare när det gäller motordesign och positionering av motorn i ramen. Vi jobbar både på den nya motorcykeln, GP15 för nästa år, men vi kommer också att göra en stor förbättring till GP14-motorcykeln under andra halvan av årets säsong.

Ciabatti säger också att de lägger stor möda på att få Cal Crutchlow snabb på Ducatin. På frågan om hans förväntningar inför resterande delen av säsongen svarar Ducati-chefen:
– På vissa banor tror jag vi kan vara konkurrenskraftiga, även på torrt. Självklart kommer vi inte bli ledsna om det regnar på en söndag eftersom vår motorcykel har visat sig snabb i regn. Vad gäller Cal vill vi uppenbarligen få upp hans självförtroende på motorcykeln för vi vet att när han får det kan han pressa hårt och vara nära de andra förarna.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: