Ducati på MC-Collection

MC-Collection har släppt sin kalender för 2014. Först ut är ett Ducati-tema som inleds med visning av filmen ”Ducati – The Story” som avhandlar märkets histora från att det grundades fram till 2007. Datumet du ska anteckna i kalendern är 9 januari och filmen startar 18:30, entrén öppnar dock 11:00. Normalt entrépris à 110 kronor (för vuxen) och då ingår, förutom film och museum, också popcorn, smörgåsar och dryck till filmen.

Lördagen 11 januari gästar Tobias Persson från Ducati Sverige MC-Collection. Klockan 14:00 håller han ett föredrag om Ducatis både historia och framtid. Dessutom tänkte undertecknad komma och lyssna på föredraget så alla som kommer dit får en unik chans att kolla in Sveriges förmodligen skitigaste och vintrigaste Ducati på parkeringen utanför – kan det bli bättre? – samt givetvis tycka till om Bike i allmänhet och vinterkörning med Ducati i synnerhet.

Förutom filmvisning med mera kommer K3 Desmocenter att ställa ut några av de mest intressanta nya Ducatimodellerna. Chans att klämma lite innan mässan?

För mer info; www.mc-collection.com

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: