Direktrapport: Victory Octane

Frilansjournalisten Manfred Holz befinner sig i Florida dagarna innan Daytona Bike Week sätter igång på allvar.  Polaris har ordnat en provkörning för ett fåtal journalister, det här är första gången nya Victory Octane syns ute på gatan.
 
Hej Manfred, hur är läget?

– Det är bra. Jag har precis tillbringat en hel dag i sadeln på Victory Octane. Både på gatan, på dragstripen och på en Gymkhana-bana.
 
Har allt gått som det ska?
– För mig har det gått bra. Men dagen började med att tre förare med hojar brakade omkull på väg till banan Orlando Speed World. Det var inte så populärt bland personalen, då alla 30 hojarna på plats är de enda som är färdigställda i dag.
 
Vilket är första intrycket av hojen?

– Octane är en power cruiser som är mycket lättare, vassare och modernare än något annat Victory tidigare har tillverkat. Det är en spännande maskin rakt igenom, där man tydligt ser företagets sportigare ambitioner.
 
Finns det något annat intressant med Victory Octane?
– Ja, den bygger på samma plattform som Indian Scout, men har en helt annan känsla. Men mer om det avslöjar jag inte här! Det får ni läsa i tidningen, så håll utkik i butikshyllorna!

I Bike 5/16 som finns i tidningshyllorna 19:e april kan ni läsa hela provkörningen av Victory Ocane. Prenumeranter får tidningen först och till bäst pris. Börja prenumerera genom att klicka här.
 
Diskutera: Vad tycker du om Victory Octane?

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: