Digitalt: KTM 1290 Super Adventure & 1050 Adventure

KTM 1290 Super Adventure är en hård attack mot BMW R1200GS där komfort och teknik står i fokus. 1050 Adventure är i sin tur märkets instegsadventure som även lämpar sig för dig med A2-kort. Båda dessa maskiner fick vi provköra vid lanseringen häromveckan och nu finns de att läsa digitalt i vår app.

– Det är en riktigt trevlig hoj, sa vår utsände Anders Adolfsson efter att ha kört 1290:n. Den första KTM jag kört som inte skaver någonstans. Kanonryt i maskin och stadig som en laserstråle, även under rejält hård körning på bergsvägarna. Vindskydd och fjädringskomfort är mycket bra och vida överlägsen 1190 Adventure. Den semiaktiva fjädringen märker man knappt av alls, den jobbar superdiskret. Fantastiskt!

Som prenumerant på Bike är provkörningarna givetvis gratis, det enda du behöver göra är att ladda ner appen Bike Sverige i din smartphone eller läsplatta och uppge ditt prenumerationsnummer. Är du inte prenumerant kan du köpa provkörningen för sju kronor. Appen finns för Android, iPhone och iPad – om du läser detta på något av de tre kan du klicka här för att ladda ner appen.

Du kan också köpa provkörningen som PDF i vår shop, via länken ovan.