DBC/Garage24:s monter på MC-Mässan

Hej Erik Stenlund på DBC Sweden! Ni köpte ju Garage24 i februari förra året och sortimentet har lagt på sig lite grann. Vad har du för tre tips till oss?
Vi kan börja med Schubert M1, en ny jethjälm med speciell design och många tillbehör. Du kan bygga på din hjälm med bland annat olika paneler, ventilationsdetaljer och visir. Den har en ny slags inredning som är helt sömlös och har inbyggd mikrofon och högtalare. Vi tar leverans på den i mars/april med en prislapp på 3995 kronor.

Intressant, ni har ju också er egen klädkollektion – Bolt!
Ja och här hittar vi något speciellt, kevlarförstärkta jeansjackor. För herrar finns två modeller och för kvinnor en. De är av riktigt DuPoint-kevlar, heltäckande, med urtagbart foder innanför. Den har ficka för ryggskydd, godkända CE-skydd och finns redan i Sverige, de kostar alla 1595 kronor. 

Fränt! Och sist men inte minst, ett batteri? 
MotoBatt lanserades redan i fjol och är ett high-end batteri som blivit väldigt populärt. Den är prisvärd men med bra prestanda och kapacitet. Det är ett slutet batteri, går att montera upp och ner och har flera polställningar. En väldigt effektiv design!

Tack för dina tips, Erik! 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: