Dags för Builders Trophy – Se filmen!

Är du intresserad av att delta i byggartävlingen MC-Nytt Builders Trophy 2011? Det är nu fjärde året som vi anordnar tävlingen tillsammans med MC-mässan »På två hjul«.

Tävlingen, som går ut på att deltagarna ska bygga en motorcykel inför publik, hålls i Stockholmsmässans A-hall under MC-Mässan »På Två Hjul« den 27 till 30 januari 2011.

Deltagande bygglag får själva ta med sig motorcykeln som de sedan ska färdigställa på plats. Det finns inga regler om att motorcykeln inte får ha varit körfärdig innan tävlingen, bara den inte har rullat året innan i färdigställt skick och att den kommer till mässan i delar.

Hålltider för att arbeta med projekten följer mässans öppettider. Inför mässan och Builders Trophy kommer ni att presenteras i tidningen MC-Nytt samt på MCNytts website. Under själva tävlingen kommer MC-Nytt att fotografera och filma bygglagen och materialet läggs sedan upp på tidningens websajt och presenteras i följande nummer av tidningen. Vinnande team vinner titel »Builders Trophy 2011« samt publiceras i MC-Nytt efter en studiofotografering. 

Låter det intressant? MC-Nytt ger er chansen att visa upp dig och ditt team inför publik i fyra dagar. Maila in din ansökan till manfred.holz@mcnytt.se

Vi kommer att gå igenom alla ansökningar och utifrån dessa sammanställa ett startfält med ett antal olika bygglag.

Välkommen med er ansökan!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: