Björn Gunnarsson ordnar Isle of Man TT-resa

Till i år klassar motorcykelpolisen och före detta svenskaläraren Björn Gunnarsson upp från Manx GP till Tourist Trophy i det legendariska gatloppet på Isle of Man. Med teamet Nordgren Racing i ryggen ska han köra en Honda CBR600RR och nu har du chansen att följa detta på riktigt nära håll.

Isle of Man är ganska otillgängligt och restiden från Sverige är cirka två dagar. Nu har Björn tillsammans med reseledare Peter Karlsson chartrat ett flygplan som tar dig från Arlanda direkt till Isle of Man på bara tre timmar. Väl på plats bor du i färdigresta tvåpersoners beduintält (med el och fri WiFi) inne på Metzeler-campen som ligger på gångavstånd från depån i huvudstaden Douglas.

– Att flyga innebär en stor tidsvinst, säger Björn. I princip innebär det två extra dagar på ön jämförd med motsvarande resa förra året då vi åkte buss. 

Bland aktiviteterna som ordnas för de 50 deltagarna är bland annat ett guidad runt det 6 mil långa varvet där Björn själv förklarar spårval med mera. Priset för resan är 15900 kronor, avresa från Arlanda på morgonen 5 juni och hemresa på kvällen 13 juni – totalt är man alltså borta nio dagar. Förra året bokades samtliga platser upp på två veckor så är du sugen gäller det att du bestämmer dig snabbt.

För frågor och anmälan, mejla Peter Karlsson peterportimao@gmail.com.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: