Bike blir nu mer mobil

Att vi förutom utveckling av papperstidningen även satsar hårt digitalt har förhoppningsvis inte undgått någon läsare. Vi gillar ny teknik och att vi nu satsar på att helt bygga om vår webb är kanske inte så konstigt. 

Sajten är helt ny och vi hoppas att du kommer hitta lättare i den här versionen. Så vad har vi gjort? Framförallt är sajten nu helt responsiv, det betyder att den förändrar sitt utseende beroende på hur stor skärm du använder. Nu ska den fungerar riktigt bra i smarta telefoner och på surfplattor också.

Designen är så klart förändrad, vi vill genom den nya sajten försöka att lyfta fram alla de godbitar som finns i våra gömmor. I spalten till vänster på startsidan hittar du artiklarna i kronologisk ordning, till höger är det viktiga artiklar som vi lyft fram och som får leva litet längre. I blocken här nedan plockar vi fram videoklipp och tester från vårt arkiv, vilket annars blir lite bortglömt, samt det senaste communitymaterialet. Fler ingångar gör förhoppningsvis att du också hittar fler bra artiklar att läsa. Säkert noterar du också att bilderna är större, det blir mer visuellt helt enkelt. 

Den nya sajten är också omarbetad för att ge dig enklare navigering och färre steg för att göra dela med dig utav exempelvis en recension, lägga in en forumtråd eller ladda upp ett tips på en riktigt fin motorcykelväg. Det ska vara lätt att dela med sig! Klicka på gubben här uppe i menyn för att logga in och öppna upp funktionerna. 

Vi har också lagt sajten på en ny server, uppgraderat all hårdvara så att den svarar snabbt. Det jobbet kommer kräva en del intrimmning under kommande dagar, men redan nu borde du märka en positiv förbättring. Ju snabbare desto bättre helt enkelt. Om det går att montera turbo kommer vi att göra det.  

Men nu vill vi gärna höra vad du tycker om nya sajten. Kolla gärna på den i mobilen också! I det fall du har något problem, skriv gärna vilken webbläsare du använder och om du sitter på Mac eller PC, så har vi lättare att fånga upp och lösa problemen. Vi behöver din hjälp att hitta eventuella buggar!

Surfa runt litet på sajten och kom gärna med synpunkter och feedback antingen direkt här som en kommentar, eller skriv ett mejl på länken här, så lovar vi att så snart som möjligt kolla igenom och åtgärda problemen.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: