Ardbeg tar hem första OCC-choppern till Europa

Den skotska whiskyfarikanten Ardbeg beställde tre chopprar från den TV-kända familjen Teutul, en av de tre chopprarna var nyligt på besök hemma på Islay.

I början av maj rullade den första Orange County Choppers-motorcykeln i Europa. Avlastad på ön Islay i västra Skottland, som också är hemvisten för den världsberömda singelmaltwhiskyn blev platsen där motorcykeln avtäcktes. De tre motorcyklarna har rullat på turne runt hela USA och att denna motorcykel "kom hem" var för att erbjuda den europeiska pressen en titt och provtur på deras chopper.

Bygget bär Ardbegs färg i mustigt grönt och den guldfärgade flätningen tillsammans med fälgar skurna i deras logotyp samt en rad profilerande dekordetaljer. Bygget skall enligt Ardbegs talesmän på plats ha kostat cirka 70 000 US Dollar och är en del av en intensiv kampanj att profilera whiskymärket i USA.

Den fjärde juni besöker Ardbeg Stockholm för The Adrbeg Challenge, en rekordstor whiskyprovning i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Tyvärr verkar det inte som om någon av de tre chopprarna kommer att vara med på den tillställningen.

%d bloggare gillar detta: