​För Bikeprenumeranter: Vinn din personliga instruktör!

Under allmänhetens åkning 25-27 juli har du som är prenumerant på Bike chans att vinna din personliga instruktör, det enda du behöver göra är att skriva en kort beskrivning om varför just du ska vinna.

De personliga instruktörerna är Theo Borglund silvermedaljör från SM i Superbike 2014, Jesper Hubner som vann SM i Superbike 2015 och Aurore Milton – en av nordens snabbaste tjejer på banan.

Vad ingår: 
En förmiddag eller eftermiddag med en personlig instruktör som utifrån dina egna erfarenheter hjälper dig att bli en bättre förare på banan. Efter körningen sitter ni tillsammans och går igenom hur det gick ute på banan och ser på vad som är bra och vad som kan förbättrats till nästa körning. Jesper, Theo och Aurore har lång erfarenhet av att köra på Karlskoga Motorstation så passa på att fråga när de är på plats!

Måndag: Aurore Milton
Tisdag:  Jesper Hübner
Onsdag: Theo Borglund

Du mailar din motivering till vip@bike.se, i ämnesraden anger du vilken dag och vilken personlig instruktör du vill vinna, eller om det inte spelar någon roll så kan du så klart även skriva det. Vi garanterar att allihop kan lära dig något!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: