Prenumerera på Bike!

Att prenumerera är det bästa sättet att garantera att du får varje nummer av Bike powered by Motorrad. Dessutom snyggt inplastad ett par dagar innan den kommer ut i handeln. Som prenumerant har du också tillgång till hela vårt digitala arkiv, det vill säga samtliga specialnummer och gamla nummer. Du kan läsa dem på läsplatta eller i dator. Sist men inte minst – det är klart billigare jämfört med att köpa tidningen i butik.

Kontakta gärna vår kundtjänst på 08-799 63 47, om du behöver hjälp med exempelvis adressändring eller andra frågor om din prenumeration. Alternativt via e-post: prenhantering@flowy.se


Ordinarie prenumeration: två nummer prova på för 99 kr, halvår för 395 kr eller helår för 695 kr. Du kan också ge bort tidningen som present. Klicka här för registrera ordinarie prenumeration!


Autokort: är ett populärt sätt att köpa tidningen billigare. Betalningen sker med kreditkort så att ett mindre belopp (75 kr) dras varje gång tidningen skickas ut.
Klicka här, för att komma till registrering av Autokort.


Du kan också betala genom att Swisha beloppet: 695, 395, eller 99 kronor till nummer 123 543 28 85.
Ange vilken tidning det gäller i meddelandefältet, exempelvis ”Helår Bike”, samt namn och adress. Om allt inte får plats kontaktar vi dig så att beställningen blir rätt.
OBS! Skicka samtidigt ett meddelande via kontaktformuläret så att vi inte missar din prenumeration. Beskriv vad saken gäller och att du Swishat beloppet.