Bild
Nästa artikel

Yamaha MT-09 redo för Ökenrally

Bygge

​I den här videon fullkomligt manglar Dakar-föraren Jun Mitsuhashi en totalt gruskittad Yamaha MT-09. I slutet av klippet har vi glömt allt vad Tracer heter.

Videon med den här grundligt grusfokuserade Yamaha MT-09:an är framtagen för att marknadsföra en ny kollektion ADV-kläder för den japanska marknaden. Vi har dock problem att fokusera på utstyrseln med tanke på allt grusslaktande som pågår.
 
Hojen som Jun Mitsuhashi kör är en MT-09 med en offroadgaffel från KYB, trådekrade fälgar skodda med grovnabbade Metzler-däck. Även stötdämparen bak är högre men av okänt ursprung. Hojen har fått en enkelbromsskiva fram, högre stänkskärm i kolfiber, kylarslangar från DRC och ett helsystem från Yoshimura. 

Kommentarer

#1
2016-09-09 11:44

Mycket reklam i Nyheten, ungefär som att läsa METRO.
Men visst, utan radiator hose från DRC hade motorn lätt blivit överhettad.
Eller färgpimpat kylarslangset från Jax, Samco eller CV4.
Videon är sevärt grussprätt. Bravo!

#2
2016-09-10 10:22

Göra om MT-09 till en Afrika Twin-killer?
Lätt som en plätt genom att byta till några attiraljer från bolt-on marknaden, ungefär som bröstimplantat i franskt silikon på plastiklabbet.
Och sen ett reklamklipp på tuben om grushoj in action o tjusigt mc-ställ med tillöbehör. Klart.

#3
2016-09-11 12:54

Rejäl uppgradering på fjädringssidan gör skillnad!
Bra vägledning till fabriken att bygga oss en Super Ténéré "Medium"

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.