Bild
Nästa artikel

Videokavalkad: Dakar hittills i korta klipp

Video

Dakar är en fantastisk tävling på många sätt, bland annat ger det oss massor av läckra videoklipp att välja och vraka mellan.

Eftersom det också är så många vackra, fräna och imponerande klipp tänker vi att det är dags för en liten summering över våra favoritklipp hittills. Häng på! 

Vyer som får oss att tappa andan vet Dakar hur man levererar. Nyfiken på hur stora ökenområden deltagarna får kämpa sig igenom? Ungefär så här stora. 

Hur ser egentligen den cirkus som är Dakar ut? På lördagens vilodag passade en helikopter på att filma kalaset ovanifrån. Det är några maskiner det där! 

Sträcka fem fick vi se delar av det nya formatet, som bland annat innehär masstart. Spana in hur otroligt lågt helikoptern flyger när den hänger på förarna! 

Att Dakar fortfarande är tufft trots att det "bara" är Peru står Joan Barreda trist nog som bevis för. Oturen fortsätter och han fick bryta i år igen, redan på tredje etappen, efter att ha fastnat i en nedsänkning och tvingats evakueras med helikopter. 

Slutligen vill vi dela med oss av några allmänt coola slow motion-klipp. Njut! 

Diskutera: Har du nån videofavorit från årets Dakar-rally? Kommentera nedan! 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.