Bild
Nästa artikel

Video: Sugen på en fighter från Trajja?

Video

Triumph har klippt ihop ett par riktigt härliga sekvenser med sina senaste Street och Speed Triplar. Men är de något att ha? Bike har svaret.

2018 – Streetfighters i test!

Triumph Street Triple RS, Yamaha MT-09, Suzuki GSX-S 750, Kawasaki Z900, Aprilia 900 Shiver. Twin, trippel eller radfyra. Vilken är bäst? Vi beger oss ut om natten för att se vad de lovar och kan leva upp till i kampen om äran.

 

Det är lätt att bli sugen på att lätta på lädret för en av Triumphs sportiga nudister Street Triple och Speed Triple, men är de något att ha?

Du som charmats av senaste Street Triple R kan vara helt rätt ute då den faktisk vann testet i Bike #2.18. För att veta allt om modellen – bänkning, ljusmätning, körintryck och mycket mer – gör du bäst i att få tag i testet i vår shop.

Är du däremot sugen på storebror Speed Triple R som lite förvånande kom i helt nytt utförande i år hittar du en rykande färsk provkörning i Bike #5.18. Tidningen når butikerna 17/4 och prenumeranter cirka en vecka tidigare.

Vill du bli prenumerant kan du teckna dig här för ett förmånligt erbjudande så att du inte missar de kommande utgåvorna av Bike. 

Läs mer om: Triumph Speed Triple R, Triumph Street Triple R

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.