Bild
Nästa artikel

Video: Sista varvet på Suzuka 8-timmars

Video

Yamaha och deras toppförare hade åter igen en uppvisning på Suzuka i hur man kör endurance. Se Lowes köra cykeln i mål och publikfesten som följer.

Även till i år såg Yamaha till att plocka in förare från toppserierna, i det här fallet Espargaro från MotoGP Tech3 och Lowes från WSBK-fabriksteamet. De kompletterades av Nakasuga, märkets japanska testförare. De kunde övertygande ta hem det åtta timmar stenhårda racet för andra året i rad, även om det inte var någon stor marginal till tvåan i form av Kawasakis-fabriksteam. Trea blev Yoshimura Suzuki.

Desto tuffare var det för Honda vars stjärnfyllda team fick bryta i år igen efter ett tekniskt problem vid tredje timmen med NIcky Hayden som förare.

I klippet ovan kan du se hur det sista varvet såg ut för Yamaha och hur Lowes styr genom mörkret, på väg mot folkfesten som alltid uppstår i samband med målgång. Kompletta raceresultat hittar du här. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.