Bild
Nästa artikel

Video: Se MV Agustas Moto2-racer byggas!

Video

MV Agusta är tillbaka i en av motorcykelracingens toppserier. Här kan du se en video med Moto2-hojen för 2019 samt ett bildspel.

MV Agusta har varit nere för räkning mer än en gång när det gäller ekonomin men det här är en motorcykeltillverkare som aldrig ger sig. Racing är märkets arv och trots skrala finanser har de hållit fast vid fabriksstöttade satsningar i både World Superbike och World Supersport.

I sommar meddelade det italienska företaget att de kommer tävla i Moto2 tillsammans med teamet Forward Racing. Motorcykeln kommer göra debut på bana i juli och förhoppningsvis vara redo för race till nästa säsong.

Nästa år kommer Triumph ta över efter Honda som leverantör av motorer till Motot2. Det innebär att den här MV:n drivs av en racespecificerad Street Triple-motor. I november börjar de första officella testerna med hojarna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.