Bild
Nästa artikel

Video: Márquez väg tillbaka från operation

Video

I det här klippet får vi följa Márquez efter hans axeloperation i december och höra hur hans team demonterade alla motorcyklar för att #93 inte skulle få för sig något.

Det blev obehagligt vanligt för Márquez att dra axeln ur led under slutet av 2018 års säsong. Att krascha ser vi honom ofta göra, men axeln började se problematisk ut och i slutet av året opererades #93.

I klippet ovan från HRC får vi följa Márquez på hans sjukgymnastik för att hinna återhämta sig till Sepang-testerna som pågår just nu. Träningen verkar ha lönat sig då Márquez toppade första dagen

Márquez fysioterapeut berättar om hur ivrig världsmästaren, trots sitt tidiga tålamod, är att få köra hoj igen. Tydligen så pass ivrig att teamet tog bort fälgarna på alla hojar de har stående så att han inte skulle få för sig något. Bonusklipp nedan där Márquez hoppar på en minimoto igen. 

Diskutera: Vad tror du Márquez största utmaning blir 2019? 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.