Bild
Nästa artikel

Video: Akrapovics hyllning till sporthojen

Video

Här förklarar Akrapovic sin kärlek till världens alla vilda superbikes och vi kan bara stämma in. Höj volymen och njut!

Att sporthojen skulle vara död är ett illvilligt rykte. De mår bättre än någonsin. Under de senaste åren har vi kunnat njuta av nya och kraftigt uppdaterade liter maskiner i värsta sporthojskategorin från samtliga klassiska tillverkare. Bara i år har till och de mest konservativa japanska tillverkarna Honda och Suzuki leverat varsin ny version av ikonerna CBR 1000 RR Fireblade och GSX-R 1000. Det som krävs nu är bara att fler får upp ögonen för dessa fantastiska maskiner.

 

Läs mer om: Suzuki GSX-R 1000, Honda CBR 1000 RR Fireblade, Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV4 APRC, Yamaha YZF-R1, Ducati Panigale R, Ducati 1299 Panigale

Kommentarer

#1
2017-09-20 07:10

Varför i hela friden tror filmmakare att det förhöjer kvalitén med en skrikande kvinna som försöker överrösta Akradämparen? Djävla oskick!

#2
2017-09-20 11:44

Misogynen ovan förtar inte glädjen över skönsången från sju Akrabestyckade superbikes, saknar dock KTM.
Högsta betyg för örongodiset som får huden att knottra sig o håret att resa sig.
Bästa videon på år och dag med orgasmisk sång över Kroatiens Rijeka Grobnik track

#3
2017-09-30 16:23

Videon var i stort sett OK, även om jag också väntat mig mer rena ljudspår av avgasljudet vid olika varv och belastning. Kritiken mot ljudmixningen är berättigad och stilen - helt i linje med tidiga BIKE-andan (79-85) där man inte var så skitnödig, utan var humoristisk och drastisk i sina formuleringar.

Hej!

Våra annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör. Så vi vore tacksamma ifall du kude stänga av adBlocker!