Bild
Nästa artikel

Bike-TV: Jonathan testar Speedway

Video

Bikes förare Jonathan begav sig till Örebro för att testa på Speedway för första gången. Se hela upplevelsen och varför du borde testa Speedway på Bike-TV.

 

I det här klippet bjuds vi på en liten inblick i Speedway-världen, hur det fungerar, vad som gör det så himla roligt och självklart en gammal hederlig krasch.

För 500-600 kronor får man i stort sett allt man behöver för att få köra Speedway på lördagar mellan klockan 10-13. Brian Runesson är mannen som gör det hela möjligt och har i sin ägo flertalet hojar från Varg-Olles sladdskola. Är du sugen på att testa? Kontakta Brian på 0705620126. 

Tack till:
Brian Runesson
Gunnar Eriksson
Kjell Syrén
Örebro Motorstadion
Mika Nyyssönen

Musik: Lee Rosevere - Alley Rumble

Kommentarer

#1
2012-09-09 17:15

Minns när jag såg det för många år sedan live, var helt sjukt hur proffsen kunde köra. Mer Bike-TV till fööölket!

#2
2012-09-09 17:58

Hej!
Kul ide till en film men.......vem är Jonathan? Jag undrar förresten också vilka Magnus, Oscar, Marc, Tobias etc, etc är. Bike sysslar ju med underhållning och inte minst konsumentupplysning. Det är inte ovanligt att ett test i en tidning har betydelse när det är dags för en ny jacka eller en ny hoj. Jag får mera förtroende för testerna när jag har ett hum om vem som uttalar sig. Hojerfarenhet, livserfarenhet, kul typ eller en trist typ. När jag läser tex Cycleworld, engelska Bike eller motorrad så har skribenten mera identitet. På 80-talet skrev Bikes dåvarande personal porträtt av varandra, personligt och trevligt.
mvh, Olle

#3
2012-09-09 18:21

twowheeltours: Oftast presenteras de som arbetar på Bike när de börjar sitt arbete på tidningen. Bike har flera personliga artiklar i varje nummer där personalen syns, inte bara testerna utan också Ledare och Garage. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår relation till våra läsare och ska ha i åtanke ditt tips om 80-talets porträttering av personalen. Under fliken Kontakt hittar du alltid info om alla som jobbar på BIke.

Jag har jobbat deltid för Bike de senaste tre åren och har gjort diverse tester och artiklar under tiden. Bredvid Bike så pluggar jag på JMK med inriktning Journalistik. Jag kör en Daytona 675 med rejäl patina och gillar att leka kurragömma på hojen. Jag är en trist typ.

#4
2012-09-10 19:56

Kul med trista typer tycker jag. Tack för presentationen.

Önskar dig lycka till inom (mc?) journalistiken.

PS. Jag är ungefär dubbelt så gammal som du. Kanske har yngre sporthojsåkare en annan uppfattning i frågan?

mvh, Olle (från en glänta i skogen)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.