Bild
Nästa artikel

Batpod på budget

Video

En man i Vietnam har byggt sin egen Batpod, en något mindre variant än den i filmen.

 

Den ursprunliga Batpoden som användes i den senaste Batman-filmen har uppskattats kosta runt 1.5 miljoner dollar. Den här gissar vi är byggd för betydligt mindre. Men oavsett pris, det är ett imponerande bygge av vad vi antar är delar som fanns över i garaget. 

Kommentarer

#1
Zatopek
2012-08-07 10:51

Simpelt vinner, sårare än så här behöver det inte vara!
Att den välbalanserade hojen klarar sig utan sidostöd betyder härliga nerlägg genom apex. Ofjädrade plåthjul för finfin gyroeffekt bättrar på den kosmiska centrifugalkraften för spännande upplevelser irl.
Tyvärr har vi Europamästare i schlager ett bekant nålsöga i ansvarsfulle referee Claes Tingvall på Trafikinstitutets SÄK-enhet.
Hans myndiga typbesiktningsmän på Registreringsverket är alla allvarliga motståndsmän mot förenklade regler för hemmabyggen.
Men kompletterat med Jesussandaler och en hög amerikansk skärmmössa vänd bak/fram så representerar bikern och hans båge den berömda "en känsla av frihet".

#2
2012-08-07 18:07

Vid en första anblick verkar den här trashy hojen med rat bikeambitioner inte ha mycket till vägegenskaper och knappast räknas som amatörbygge av Svensk Bilprovning.
Men det är ingen skrot och med sin flexfria cradleram och klassiska bilhjul har den en genomarbetad styrgeometri vid en närmare titt.
Med tanke på vändradien så gör sig bågen nog bättre i kommande Mad Maxfilm i fårskallarnas förlovade land än i Batman & Robins hemstad Gotham City?
Förresten så är den australiensiske gästprofessorn Claes alla trafikanters morsa och borde hedras som vägfararnas eget skyddshelgon i både Nationalstaten och Down under. Dom katolska motorcyklisterna har ju redan sin

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/San_Colombano.jpg/244px-San_Colombano.jpg

Utan Klasse vore fler redan döda i ond bråd vägdöd, så ingenting vore bättre utan denna trafiksäkerhetsprofil.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.