Profil

Stad: 
Stockholm
Medlem sedan: 2010-06-07
Senast inloggad: 2019-03-20

Började på Bike 1995 och blev chefredaktör för Bike i Norden 2006, lämnade över stafettpinnen 2011 men finns kvar som redaktör för endurorelaterat och jobbar annars med affärsutveckling på förlaget som ger ut Bike. Internetnörd som jobbat med bike.se sedan 1999 då vi tillsammans med ett skojigt IT-bolag skapade mc-sajt med bland annat positioneringsteknik.
2002 byggdes ny sajt för hela norden och (efter ett mellanspel som chefred på MC-Nytt) var jag med och lanserade en ny teknikspäckad version av bike.se.
Mitt favorituttryck när jag drar vår webbstrategi för vår VD är att "internet handlar inte om distribution, det handlar om kommunikation. Som tidning måste vi nu förändras i den riktningen."
Just nu har jag tagit mig an ett mastodontprojekt; att köra Novemberkåsan. Det kan gå hur som helst. Resan mot det hittar du på bike.se/endurobloggen


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.