Profil

Hemsida: 
Stad: 
Gotland
Medlem sedan: 2005-05-05
Senast inloggad: 2013-03-04

113bom är en lastbilschaufför på 34 år som är född och har växt upp på gotland.är gift och har 2+ ett bonus barn. Bor i hus med garage med plats för mina intressen. Mina intressen är 2 hjuligt från 49cc och uppåt, livets motto= " allt som brummar är barnsligt kul, det väcker bebisen i dig"

Började mitt motorintresse vid 9 års ålder och började köra en mcb (en compakt med automat motor) skaffade sedan vid 11 års ålder en husqvarna med flinta motor( älskar än i dag dessa motorer) vid 13 så började man köra yamaha fs1 och skaffade lite hobby att köpa fixa laga skruva sachs puch yamaha ilo mm. Sedan var man fast.........på den vägen är det. nu har man lagt många många moppar o hojar bakom sig. Eftersom jag älskar att testa olika hojar o modellar så byter man ofta. Alla hojar har ju sina personligheter som gör att man kan förstå att vissa älskar vissa modeller fast dom kanske är värdelösa. Jag dömer ingen som har någon udda fordon utan kan se det intressant varför dom valt ut sitt "älsklingshoj" . tur att alla är olika så vi kan ta del av andra erfarenheter.
för närvarande har jag dessa fordon, men det svänger snabbt i bland.

fordon:
* Kawasaki zr-7 -00
* 2 st eu- mopeder
*yamaha fs 1- 84
*yamaha ss - 73
*kawasaki vn 800 classic
*dinli 700
*3 växlad helkama som aldrig används, den brummar ju inte...(billig i drift)
* 1st spansk vw (seat)
*1st gammal passat diesel ryker som fan...


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.