Bild
Nästa artikel

Sm final 2012!

Nästa nummer

Lördagen gick det sisådär, kvalet gick helt ok! Jag kvalade in på en andra plats! Startade tvåa till racet och tog starten men tappade till andra platsen in i första kurvan! Höll andra platsen ett tag men sen tappade jag till tredje platsen, lyckade iallafall hålla tredje platsen in i mål!

Igår kördes sista tävlingen i Sm 2012 på Gelleråsen. Kvalet på morgonen var väldigt kallt så det blev inte så långa pass jag var ute och åkte! men jag lyckades klämma till mig den snabbaste tiden på kvalet! Till racet startade jag i pole, jag kom iväg ganska bra och var tvåa in i första kurvan. Efter några varv så lyckades jag ta mig upp till första placering! Jag ledde racet tills det var tre varv kvar då tappade jag ner till andra plats, jag kunder tyvärr inte hålla andra platsen in till mål för mitt bakdäck höll inte ihop det sista varven så jag tappade ner till 3e plats. Jag slutade totalt trea i Sm 2012 första året med 600an så jag är ganska nöjd med det! Tack för ett bra år alla som har gjort det till ett bra år!

Lukasbackstrom.se!

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.