Bild
Nästa artikel

X-Bike 2018 ute i butik

Aktuellt nummer

Höstens grusspecial, X-Bike 2018 är tidningen för dig som vill ha mer än bara asfalt. Vi ger dig en bred koll på adventure-segmentet som kan ge dig längre och varierad hojsäsong. Vill du bli tränad och kul på samma gång, vi listar ett gäng cross och enduro-hojar i en katalog för din framtida fysiska utveckling.

Att köra hoj vill vi alla och för att förlänga året på motorcykel rekommenderar vi adventure-hojar. Vi har testat några större av dessa  samt några av årets nyheter. Dueller och provkörningar hinner vi alltid med för er läsare.

Vi testar även på tokigheter i detta nummer som att köra bandförsedda endurohojar mitt i smällkalla vintern och kontrar med att svettats häcken av oss på flattrack-banan.   

Prylkoll. Motorcykel-tillbehör du vet att du behöver.
Update. Senaste nyheterna. 
Gear. Prylarna som vi själva har kört med och slitit på recenseras. 
Duell. Två gånger KTM-1090 adventure R möter 1290 Super adventure R och Snowbikes, duell i arktisk kyla.
Provkör. KTM Freeride, KTM 250 & 350 E-XC, BMW F 850GS, Husqvarna 401 Svartpilen och Tiger800XCa 
Touring. Toro Adventures-Reseäventyr i på hoj i Spanien 
Reportage. Läs om Brutalteknik som byggt Snowbikes åt oss och om hur du gör för att hålla dig varm i sadeln. Eller om vårt försök på flattrack-banan.
De ledande handlarna. Här hittar du din hoj och alla tillbehör.
Begagnat. BMW R1200 GS-hur är den som ett begagnatköp?

Läs om detta i X-bike 2018, ute i butik nu! 
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.