Bild
Nästa artikel

Direktrapport: Triumph Speedmaster

Direktrapport

Andreas rapporterar från södra Kalifornien och körningen av Triumphs nya cruiser Speedmaster.

Bike RETRO 2017

Bike retro En hel tidning dedikerad den nya generationens retro-motorcyklar och människorna bakom dem. Här får du två hårt granskande test av marknadens främsta livsstilshojar samt en mängd intressanta reportage från Sverige och utomlands. Vi ger dig koll på senaste tillbehören och presenterar resultatet av vårt eget customprojekt. Du är garanterad förstklassig inspiration till att själv ge dig ut på vägarna. Pris ink. porto i Sverige.
Hej Andreas, hur har du det där borta?
– Hej, det är fenomenalt. Den här dagen har spenderats på riktigt härligt kurviga bergsvägar i ett solvarmt Kaliforninen. Den här tillbakalutade modellen passar den avslappnad atmosfären här som handen i handsken!

Vad är det som främst skiljer den här hojen från Bobber?
– Motorn är helt densamma liksom grundkonstruktionen av ramen. Däremot har dämpare och bromsar setts över för högre komfort och långfärdskvalitéer. Att det går att skjutsa med hojen är väl också en stor skillnad.

Nämn någon intressant detalj hos modellen!
– Den för mera tankarna till tidigare Triumph America än Speedmaster. Återigen är det bara att konstatera att den här tillverkaren känner till vikten av detaljkänsla, det här är en mycket charmig cruiser. Men mer om körupplevelserna från nu läsa i ett kommande nummer av Bike!

Läs provkörningen i ett kommande nummer av Bike! Prenumeranter får tidningen först och till bäst pris, här tecknar du dig för en prenumeration.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.