Bild
Nästa artikel

Bänkning: Harley-Davidson Street 750 -16

Jämförande test

Harley-Davidson Street 750 -16 har ingen officiell effektuppgift men ska ha maximala 59 newtonmeter i vrid. Bikes mätningar i bromsbänk ger dock svart på vitt om både siffrorna.

Test 04/2016: Custom; Yamaha XV 950, Harley-Davidson street 750, Kawasaki Vulcan, Indian Scout. Bike

Artikel ur Bike nr 4-2016, 15 sidor. Digital fil som kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta.  PULSEN SÄNKS OCH du finner lite mer ro och harmoni i sadeln på en customhoj än när det gäller andra typer av motorcyklar. Fina vägar, behaglig temperatur och strålande sol är bra utgångsläge för vårt test. Det är enkelt att ha full kontroll över de här motorcyklarna i nästan alla lägen eftersom sadelhöjden är låg och antal hästkrafter underordnat. Det är totalupplevelsen på två hjul som sätts främst. HARLEY-DAVIDSON STREET 750  INDIAN SCOUT  KAWASAKI VULCAN S  YAMAHA XV 950 R BOLT  Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ned din fil här" där du kan ladda ned din fi  

Motorn i Street 750 heter Revolution X och sjunger en välbekant v-twinssång när den startar – om än något lågmält. Vill du ha mer klang finns ett stort utbud av eftermarknadsljuddämpare. Vätskekylning ombesörjer en jämn motortemperatur. Gassresponsen är mjuk och ­effektkurvan är jämn. 

När vi mäter de faktiska värdet på bakhjulet i bromsbänk på Stockholms MC-varuhus får vi fram maximala 55,10 hästkrafter vid 7 800 varv. Vridet landar på 62,19 newtonmeter vid 3 600 varv.

Det här och mycket mer hittar du i Bikes utförliga och roliga test!

Vill du bli prenumerant kan du teckna dig här för ett förmånlig erbjudande så att du inte missar de kommande utgåvorna av Bike. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.