Daytona

Betyg: 
5
Bra: 
Jag har kört med Daytona i 20 år och 30 000 mil och är inne på mitt tredje par som jag haft i fyra år nu. Jag gillar den enkla klassiska designen och att de är så bra att gå med när bågen är parkerad under semesterresan. De andas mycket bra och funkar även varma dagar. Jag brukar sköta om mina stövlar de första åren men sedan blir det sämre men de ser otroligt snygga ut trots min misshandel. Vattentäta är de såklart men efter 8-10 000 mil klarar de inte ihållande regn längre.
Dåligt: 
Dyra är de!
Summering: 
Om några år så är det dags för mitt fjärde par.
Betyg: 
5
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Underbart mjuk och skön stövel. Eftersom jag har breda höga fötter har jag letat länge efter en passande modell. Dessa sitter väldigt bra. Jag har ej hunnit testa hur vattentäta de är, men återkommer med det.
Betyg: 
5
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Denna stövel är jäkligt fet! Den känns aningen säkrare med sin innersko än de traditionella konstruktionerna.. Men det kanske är jag som faller för reklamen. En aning stela till en början, men med justering av växel/broms pedaler så märker man inte mycket.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.