Victory

Betyg: 
5
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Känns säkert när det täcker så stor del av ryggen! Lättare att få in innanför skinnstället, än andra traditionella ryggskydd, och är riktigt bekvämt dessutom! Kan varmt rekommederas.
Betyg: 
5
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Ett riktigt robust skydd.. På mig hamnade nyckelbensskydden lite för långt upp varpå en robocop look infinnann sig. Dessa går enkelt att skruva bort (på eget bevåg så att säga).. I övrigt sitter skyddet mycket bra. Går att hitta runtom i Europa för runt 190 Euro + frakt. Helt klart värt pengarna!
Betyg: 
4
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Sitter bra, med sjysst rörlighet. Täcker alla sårbara delar på överkroppen på ett bra sätt.. 2500 kr, dyrt, men man ska inte snåla med säkerheten!
Betyg: 
4
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Jag valde det här skyddet eftersom det satt bättre än dom andra jag provade. Det skyddar skulderbladen och känns "säkert". Inga problem med hållbarhet och kvalitet. Jag har testat det i en mindre krasch och det fungerade bra. Enda problemet är att eftersom det är lite bredare än andra skydd kan det kännas lite otympligt i början men ganska snart formar det sig efter ryggen.
Betyg: 
5
Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
KNOX - Protection With Attitude Ett lyckat skydd som även skyddar skulderbladen och njurarna. Förutom de sedvanliga hängslena finns ett spänne över bröstet som ytterligare fixerar skyddet. Kostar runt 1600:- och är värt varendra krona.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.