Ducati / Hypermotard 1100 Evo

Betyg: 
4
Bra: 
Efter fem år och 1500 mil med Hypermotard 1100 Evo är det fortfarande det roligaste jag kört. Ryckig och svårkörd i stan, blåsig på motorväg, men fantastisk på alla andra vägar! Tål hur hård behandling som helst, och måste köras hårt för att verkligen komma till sin rätt. Öppnad luftburk och ommappning ger en rappare och starkare motor med brutalt insugsljud. Trots hård körning hade jag under fem år/1500 mil inga andra fel än en display som byttes på goodwill av Ducati.
Dåligt: 
Går väl hårt i motorn, svårkörd i stan. Högt pris på service, och käkar lätt bakdäck. Efter tvätt kan motorlampan blinka till, elektroniken gillar inte vatten. Verkstaden hade stora problem att få nya displayen att acceptera immobilizerkoderna vilket visade sig bero på att en display med fel serienummer beställts, så allmän varning för elektroniken som är bra så länge den fungerar.
Summering: 
Inte speciellt praktisk, men en väldigt rolig leksak!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.