Suzuki / LS 650

Betyg: 
4
Bra: 
Lättkörd, pålitlig, inte mycket plastskräp på denna hoj.
Dåligt: 
Hojen är trång och sitsarna obekväma - men det är lätt fixat. Är man över 170 cm behöver man nog framflyttade fotpinnar. Även det kan fixas. Tanken är liten, bara 10 liter.
Summering: 
Bry er inte om vad GammelGSX1100 skrivit, han baserar sitt uttalande på en enda provtur och han vet inte ett piss om denna hoj. Det är en missförstådd hoj, och det är synd, men det är byråkraternas fel - för att hojen skall ha lägsta möjliga utsläpp har man från fabriken strypt den effektivt med en för smal avgaskrök och med världens fulaste ljuddämpare. Om man byter till en enkelväggig avgaskrök och öppnare ljuddämpare (Raask eller BSM) och byter till lämpliga munstycken i förgasaren så går den som en skållad råtta, 150 km/h är inget problem alls. Och den blir inte drygare i maten för det. Det är en utmärkt långfärdshoj om man förstår att man måste bygga om den litet så den blir bekväm för just dej. Jag satte en större tank på min (från en Kawa VN 750) och rejäla sidoväskor. En toppenhoj om man modifierar den lite, alltså ! ;-)
Modell: 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.