BMW / K1200RS

Betyg: 
4
Bra: 
Stark, snabb, bensinsnål och bekväm på längre resor. Det går att sätta på GT:ns ruta, sänka fotpinnarna och höja styret, som f.ö är inställbart redan i original. Även importhojar är ofta försedda med värmehandtag (standard på svensksålda). Bara att gasa vid omkörningar, växling onödig.
Dåligt: 
På gamla modellen (har en -99:a) lite väl hög tyngdpunkt med tanke på vikten - ej att rekommendera på övningsbanans lågfartsdel (sagt av egen erfarenhet - dyrt), men funkar annars bra även på kurviga småvägar när man väl vant sig vid den. Lite trögt gashandtag.
Summering: 
Till nästa långfärd ska jag nog satsa på att skaffa en sänkningssats till fotpinnarna, annars tycker jag inte att det finns något att klaga på. Har inte haft några problem med cykeln. Det går dessutom också att tvinga fram riktigt underhållande körning, bara man vill, och det vill man ju.
Modell: 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.