BMW / K75

Betyg: 
4
Bra: 
Otrolig flexibel 3-sylindrig motor God bensinøkonomi; ca 0,5 pr mil Pålitlig elektronisk motorstyrning; i mer än 20 år. Underbar ljud när man varvar Kjend som en "evighetsmaskin" God långturkomfort, for tidlig 80-tal Praktisk på langferd, med väskor av orginal type.
Dåligt: 
Ekstrem turbulens, gjeldende K75S.
Summering: 
Beklager min svensk; jeg er norsk. Har hatt min K75S siden 88. Kvaliteten har vært suveren hele vegen, med kun service og byte av naturlige slitedeler. 17500mil pt. Underbar motor, som låter bra på höga varv. Går uten nykk fra 50 - 200km/t i femmans väksel, vilket bidrar til komfort. Tre knappar för att blinka er en BMW-grei som fortsatt gjelder. En gedigen bra løsning, som man vänjer seg med, og som da skapar beroende. Han som uppfann detta arbeider fortfarande hos BMW. K75S har litt för kort fjærrveg i dag, 25 år etter at den kom på marknaden. Lite komfortabel på dårlig underholdt veg mao. Med en bra hjälm som döljer turbulensvind er den en underbar milslukare.
Modell: 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.