Honda / XL 600 V Transalp

Betyg: 
5
Bra: 
Startar alltid. Snygg. Har alltid vilja haft en och köpte den 95:a från tyskland 06. Skön hoj att köra och jag upplever inte någon som helst svajighet i min. Tvärtom så är den stabilare än Dr. Alban på SpyBar. Känns som man är 15 igen och kör 125 DT. Äntligen hittat en hoj jag fastnat för, annars byter jag varje år.
Dåligt: 
Bränsleförbrukning samma som min Vectra från 98. 0.6 blandad körning kanske lite mindre är för mycket. Min GPz 1100 ett malmtåg från 84 drog samma mängd så det är inte bra..men vem fan tänker på bränsleåtgången när man kör hoj då? Då har man missuppfattat hela vitsen med hojkörande.
Summering: 
Perfekt för den som funderar på en. Jag kan säga att valet fanns mellan Sucka DR 800 ,Super Tenere och min nuvarande Transa. Oj vad nöjd jag är att jag inte har ett halvdassigt hopplock att metall och en istället driftsäker hoj från Honda!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.