Bild
Nästa artikel

Yamaha visar ytterligare en färg

Nyhet

När Yamahas sportmotorcyklar uppdaterades för 2013 visades nya färger. Under helgens MotoGP-lopp visade de ytterligare en som hamnar på alla fabrikens sportmotorcyklar.

Lackeringen liknar den som kördes av Yamahas fabriksteam under helgen MotoGP-tävling, heter Race Blu och består av blå och matt grå färg. YZF-R1, YZF-R6 och YZF-125R kommer alla kunna fås med färgsättningen som 2013 års modeller.

Kommentarer

#1
2012-09-19 08:15

Yamaha behöver fixa så väldigt mycket mer än nya färger för att göra sina hojar attraktiva igen. Ljuddämparna på R1:an ser otympliga och tunga ut. På de mindre modellerna är de direkt fula.
Kanske de hade kunnat dölja de fula detaljerna genom att lacka hela hojen mattsvart. Det hade iaf kunnat göra hojen lite mystiskt attraktiv. Jag väntar fortfarande på ett japanskt svar på käftsmällen BMW gav dom när dom introducerade sin 1000RR. En boxare kämpar sig upp innan domaren har hunnit räkna till tio...Japanerna har inte ens hunnit upp på knä på flera år...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.