Bild
Nästa artikel

Yamaha introducerar byggkit - i Japan

Nyheter

Yamaha har introducerat tre stycken speciella kit för MT-09, SCR950 och SR400.

Yamahas egna tillbehörsavdelning, Y's Gear, har introducerat dessa tre customkit, som tyvärr bara finns i Japan än så länge. Vi håller dock tummarna för att det är en trend som når resten av världen, för kiten ser rätt fräna ut.

Kiten kallas Authentic och består till störst del av utseendemässiga förändringar. För exempelvis MT-09 är RD350 inspirationen, i kitet medföljer ny stänkskärm fram, luftintag, bränsletank, sidkåpor, med mera. Tyvärr ingår inte de guldfärgade fälgarna, extraljusen och avgassystemet som syns på bilden ovan i kitet som kostar kring 10 000 kronor i Japan. 

SCR950s kit följer samma tema men är något billigare, även SR400 som är oförväntat väldigt populär i Japan har fått ett kit. 

Kommentarer

#1
2017-11-24 11:28

Klart dom måste pimpa till MT-09 lite extra för att sälja in kittet och sen upptäcker man att man inte få med som vitala delarna så som ljuddämparen och fälgarna som gör utseendet. :D

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.