Bild
Nästa artikel

Vill du att Bike lagar din motorcykel?

Tidningen

Är din motorcykel en som inte fått vad den förtjänar? Hör av dig till oss så ser vi till att den blir som ny. Läs mer här.

Vi på Bike vill inte att din motorcykel ska vara försummad, vi vill att den ska vara den källa till glädje som både du och den förtjänar. Det är därför som vi, tillsammans med Ava MC, nu erbjuder dig som prenumerant möjligheten att få din motorcykel fixad av oss.

Skriv till oss och berätta vem du är, vad du har för hoj och problem och dessutom motivera varför just du ska få denna chans. Kom ihåg prenumerationsnumret. Det är också ditt ansvar att motorcykeln transporteras till och från Stockholm, att den är registrerad, försäkrad och påställd. Du måste också vara beredd på att du och din motorcykel kommer att synas i tidningen samt att du kommer få tillbaka den i mycket bättre skick än du lämnade den i.

Sista ansökningsdagen är 9 november. Vad väntar du på?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.