Bild
Nästa artikel
KTM 790 ADVENTURE R Prototype för tankarna till brutala KTM 950 Super Enduro R.

Vilda KTM 790 ADVENTURE R Prototype

Eicma2017

Den största nyheten från KTM på motorcykelmässan i Milano var 790 Duke, men den här adventure-prototypen drog även blickarna till sig!

KTM tog tillfället i akt under gårdagens presentation att presentera ytterligare ett framtida användningsområde för den nya LC8c-spisen som tar plats i 2018-års 790 Duke.
 
KTM 790 ADVENTURE R Prototype är en mellanstor adventure-modell som ska erbjuda fina offroadegenskaper. Den omfamnar tillverkarens tävlingsanda genom sitt Rally-inspirerade navigeringstorn, lågt liggande bränsletank och väl tilltagna fjädring bestående av WP:s toppkomponenter.
 
Det här ser ut att vara en direkt attack på de marknadsandelar som Yamaha är ute efter med sin Ténéré 700 World Raid. I racet mot en färdig modell att visa upp för kunderna fick dpck både Yamaha och KTM se sig ifrånkörda av BMW. Tyskarna kunde igår presentera två helt produktionsklara och nyutvecklade motorcyklar i den här här klassen.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.