Bild
Nästa artikel

Lyfte konkurrentens gashand - vann

Video

Tyler O'Hara och Michael Barnes gjorde upp om mästerskapet i säsongens sista tävling i AMA Pro Vance & Hines XR 1200. I sista kurvan inträffar det otroliga.

 

Inför säsongen sista race skilde det bara två poäng de två emellan i mästerskapet. I sista kurvan inser Tyler O'Hara att konkurrenten Michael Barnes får ett snabbare spår och han lyfter helt enkelt av Barnes arm från gashandtaget - och vinner.

- Tyler dök upp på insidan men jag hade ytterspår och visste att jag hade bättre drag. Då tog han tag i min arm.Jag vet att han var desperat men han borde ha kört rakt in i mål. Man vet aldrig, han hade kunnat vinna. Men han tog tag i min arm och drog förbi mig med några meter. Jag började direkt skrika "vad sysslar du med? Varför vill du göra så?".

O'Hara blev till slut diskvalificerad och fråntogs titeln som i stället gick till Barnes - hans första titel efter 25 år.

Kommentarer

#1
2012-10-25 13:14

Not gentlemanly!
I USA fuskas o trixas det hela tiden.
Om man vill nå den amerikansk drömmen måste man lura en del folk på vägen till sin egen lycka & framgång. I det framgångslandet lurar alla, alla!
T.ex. legenden och tävlingscyklisten Lance Edward Armstrong bluffade hela sportvärlden med selfdoping, också övriga världen som stöttade honom i sin personliga och svåra cancerkamp.
Som sagt, vart tar klassiska gentlemen´s agreement vägen inom sporten?

#2
2012-10-26 00:23

Du har verkligen inte förstått den amerikanska drömmen! Varför skulle den handla om att fuska? Läs på lite innan du vräker ur dig en massa skit.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.