Bild
Nästa artikel

Video: Jonathan Rea presenterar KECS

Nyheter

Kawasaki är en av de sista sporthojstillverkarna att erbjuda semiaktiva dämpare, men i år kommer äntligen systemet. Här presenteras KECS av världsmästaren Jonathan Rea.

Test 07/2017: Vassa Sporthojar - Kawasaki ZX-10 R / BMW S 1000 RR / Suzuki GSX-R 1000

Artikel ur Bike nr 7/2017, 18 sidor De vassaste sporthojarna på marknaden testas stenhårt mot varandra och bara en är vinnare. Vi höjer tempen i det kyliga vädret. Kawasaki ZX-10 RFramgångar i WorldSBK räcker en bit på vägen, men hur långt? BMW S 1000 RRVälutrustad och beprövad tysk som hungrar efter segrar. Suzuki GSX-R 1000Ny Gixxer i prisvärt utförande. Sugen på nya utmaningar. Aprilia RSV4 RFHar hittills aldrig förlorat i ett test men är ändå vässad för 2017. Honda CBR 1000 RR SPEn het utmanare full av ny elektronik i ett smidigt chassi.
Den här videon må vara bland det torraste vi sett, särskilt när det kommer till den här typen av extrema hojar, men den är i alla fall informativ. Luta dig tillbaka och skolas i vad Kawasaki Electronic Suspension System innebär för 2018-års Ninja ZX-10R!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.